Byggerådgiver og rådgiverydelser til dit byggeprojekt

Vi tilbyder kompetente rådgiverydelser inden for flere områder af byggeprocesserne

70 30 11 20 Kontakt os

Kompetente rådgiverydelser til dit byggeprojekt

Universalhuse besidder mange års erfaring som byggerådgiver med stor byggeteknisk og arkitektonisk viden. Vi kan hjælpe ved et alsidigt udvalg af opgaver og giver kompetent rådgivning til dit byggeri.

Vores tre hovedområder inden for rådgiverydelser indebærer:

  • Udarbejdelse arkitekttegninger og byggeansøgning
  • Fredede & bevaringsværdige bygninger
  • Drifts- & vedligeholdelsesplaner
Kontakt os 70 30 11 20

Din rådgiver fra start til slut

Vores kompetencer inden for både det byggetekniske og arkitektoniske gør os dog til en kvalificeret samarbejdspartner i de fleste projekter.

Vi hjælper med alt fra skitseforslag til færdigtegnede hovedprojekter og indhentning af håndværkertilbud. Universalhuse kan styre hele processen for dig ved både ideoplæg, nybyg og tilbyd, og vi ser helheden i dit projekt med fokus på kvaliteten.

Hjælp til byggetilladelsen

Du kan være heldig at din byggetilladelse er rimelig ligetil, men der er desværre også tilfælde, hvor byggeriet er mere kompliceret. Vi hjælper dig gerne igennem hele processen med ansøgning til byggetilladelse, og vi overtager også gerne sagsansøgning for dig.

Vi kan både tage over når du er løbet ind i problemer, et afslag eller skal bruge dokumenter, du ikke ved hvordan du fremskaffer. Det indebærer altså både gennemgang af eksisterende dokumentation og udformning af myndighedsprojekt.

Energioptimering af din bolig

Vi bor i et klima, der er hårdt for både din bygning og din energiregning. Hos universalhuse kan vi hjælpe dig med at tage højde for kulde, støj, lys og fugt i din bygge- eller renoveringsproces.

Vi giver dig et overblik over situationen samt de bæredygtige og rentable energiforbedringer, som kan skabe et bedre indeklima og blive en god investering på sigt. Vi gennemgår husets klimaskærm, de ydre konstruktioner, og derudover tilbyder vi samkøring af renovering og energiforbedring samt prisestimat, rentabilitet og tidshorisont for energiforbedringerne.

Hvis du er i tvivl om Universalhuse skal være din bygherrerådgiver, så kontakt os endelig. Vi tager gerne et uforpligtende kig på dit byggeprojekt.

Kontakt