Rådgivning til handicapvenligt byggeri

Vi har særlig viden og erfaring omkring handicapvenligt byggeri med arkitektonisk udtryk

70 30 11 20 Kontakt os

Handicapvenligt byggeri med fokus på dine behov

Hos Universalhuse brænder vi for at skabe løsninger til handicapvenligt byggeri, der hjælper mennesker uden at gå på kompromis med det arkitektoniske udtryk. Vi imødekommer dine behov og ønsker, for at du kan opnå optimal trivsel i hverdagen.

Lys, lyd og luft har derudover stor betydning for vores trivsel. Som din byggerådgiver sætter vi fokus på velfærd og specifikke behov i byggeprojektet.

Kontakt os 70 30 11 20

Kompetent rådgivning

Når der skal bygges handicapegnet, er det vigtigt med professionel og kompetent rådgivning. Foruden de generelt gældende love og regler for byggeri, så er et handicapvenligt byggeri et endnu mere komplekst byggeprojekt.

Vi ønsker at gøre det simpelt og tilgængeligt for dig med et handicapvenligt byggeri, hvor livet er i centrum fremfor handicappet.

Personlig erfaring og forståelse

Vores passion og erfaring inden for handicapvenligt byggeri stammer fra personlige erfaringer. Da indehaveren af Universalhuse selv lever med et synshandicap, giver det en unik forståelse for, hvor vigtig det er at bygge dine personlige behov ind i hverdagen.

På baggrund af denne specielle fællesforståelse, hjælper vi med at italesætte dine egne ønsker og behov, så du kan opnå den helt perfekte og funktionelle byggeløsning.

Fokus på lys og lyd

Lys har en central rolle i alle byggerier. Hos Universalhuses har vi et unikt og indgående kendskab til lysets betydning i relation til et handicapvenligt byggeri. Lyset kan fungere som en problemløser, både ved dagslys og lyskilder.

Akustik er også et vigtigt parameter for mange handicap, men bliver desværre ofte negligeret. Vi har bevidsthed omkring at få skabt den gode akustik i rummet, da det bidrager til en behagelig helhedsoplevelse.

Opnå den bedste tilgængelighed

Rigelig luft, gode adgangsforhold og mulighed for manøvrering har ofte stor betydning for at minimere frustrationerne i hverdagen. Vi hjælper med at planlægge et optimalt byggeri eller renovering, hvor der tages hensyn til alle de handicaprelaterede behov, der er i hvert et projekt.

Giv plads til samliv og familien

De handicapvenlige løsninger i private hjem skal ofte fungere i relation til resten af familiens behov og hverdag. Derfor fokuserer vi på at udvikle et byggeri, hvor udfordringer løses, uden at det går på kompromis med udtrykket.

Vi ønsker at sætte livet og ikke handicappet i fokus. Med en unik forståelse, mange års erfaring og professionelle kompetencer står vi klar til at skabe en god løsning for dig. Så kontakt os endelig, så tager vi et uforpligtende kig på dit projekt.

Kontakt