Professionel byggearkitetktrådgiver

Få professionel bygge- og arkitektrådgivning til dit projekt. Vi hjælper fra ideoplæg til det færdige resultat

70 30 11 20 Kontakt os

Byggerådgiver med arkitektonisk udtryk og stil

Et byggeri består af flere faser, og det er derfor klogt at finde en dygtig bygherrerådgiver med kompetencer og erfaringer. Vi tilbyder bygherrerådgivning igennem alle byggeriets faser heriblandt også visuelle skitser af din byggeopgave, snit- og facadetegninger, en liste over hovedaktiviteterne og andet arkitektrelateret arbejde.

Vi står klar med kompetent rådgivning og mange års erfaring som byggerådgiver og arkitekt. Vi er din fagperson med den relevante viden og erfaring, der sikrer at dit byggeri kan planlægges og udføres korrekt og effektivt.

Kontakt os 70 30 11 20

Kvalitet og erfaring igennem hele processen

Som arkitekt giver vi dig professionel vejledning til din samlede byggeproces. Selvom vi fokuserer på materialevalg af kvalitet, der optimerer projektets funktion, levetid og klimaets påvirkning, så går det ikke på kompromis med det arkitektoniske udtryk og stil.

Fortæl os om dine ønsker, så finder vi en smuk arkitektonisk løsning, der passer til bygningens stil.

Vi skaber et skitseforslag

I idefasen til et byggeprojekt kan du i samarbejde med Universalhuse finde den perfekte udformning til dit byggeprojekt. Vi fremstiller skitseforslag og visualiserer dine tanker og ideer. Det gælder både ved nybyg, tilbyg eller ombygning.

Vi ser sammen på både indretning, dine ønsker til stil og udseende samt eventuelle udfordringer i projektet. Vi sørger for at finde en løsning, der også kan lade sig gøre ift. lovmæssige krav, men samtidig tager udgangspunkt i din ønsker og præferencer.

Udarbejdelse af myndighedsprojekt

Da der ikke kan søges byggetilladelse ud fra blot et skitseforslag, tilbyder vi også et videre myndighedsprojekt med dokumentation til byggetilladelse. Vi sørger for tegningsliste, snit- og facadetegninger samt energidokumentation og statistisk analyse. Vi hjælper dig med byggerådgivning, arkitekttegninger og -løsninger.

Universalhuse fokuserer både på det byggetekniske og det arkitektoniske ved et projekt. Vi ønsker at skabe et funktionelt og samtidig smukt design uanset om det omhandler fredede bygninger, handicapvenligt byggeri eller noget helt tredje.

Professionel bygge- og arkitektrådgivning

Med både kompetencer og erfaring inden for bygge- og arkitektbranchen samt gode materialevalg og samarbejdspartnere, kan vi være din bygherre på hele dit byggeprojekt. Vi er din hjælpende hånd lige fra skitsetegning, til byggetilladelse, håndværkertilbud og til sidst et færdigt resultat.

Kontakt os hvis du ønsker et uforpligtende kig på dit projekt hurtigst muligt. Vi besvarer både eventuelle spørgsmål og giver et godt tilbud.

Kontakt