Projektering af nybyg, ombyg og tilbyg

Vi udarbejder en færdig plan for dit byggeprojekt

70 30 11 20 Kontakt os

Vi projekterer dit byggeri

Med en god projektering, kan dit byggeri foregå gnidningsfrit og med et fuldendt resultat til tiden. Derfor skal du ikke undervurdere projekteringen af dit nybyg, ombyg eller tilbyg.

Som din bygherrerådgiver kan vi give kompetent rådgivning og hjælpe dig igennem hele processen af dit projekt. Vi kan styre byggeprocessen fra start til slut, og udarbejder myndighedsprojektet til det færdige resultat.

Kontakt os 70 30 11 20

Vi udarbejder myndighedsprojektet

Et myndighedsprojekt indeholder det nødvendige tegningsmateriale og udfylder byggeansøgningen. Her er projektet fastlagt hvad angår det færdige design, antal kvadratmeter og materialevalg.

Universalhuse har erfaringen og kompetencerne for at varetage din byggeproces fra første ideoplæg og skitsetegning, igennem hele projekteringen og indtil der står et færdigt hus.

Vi giver overblik af opgaven

Uanset om du står med et nybyggeri, der skal løses fra bunden og indeholder flere tekniske løsninger, eller om projektet omhandler en renovering af gulvvarme, en tilbygning til stuen eller noget helt fjerde, så står vi klar med kompetent viden.

Vi håndterer de tekniske løsninger, materialevalg samt en tidsplan for byggeriet. Det giver et godt overblik både økonomisk og tidsestimeret.

Hovedprojektet sikrer et færdigt byggeri

Vi sørger for at søge byggetilladelse med den relevante dokumentation og senere indhente tilbud fra håndværkere. For at undgå uafklarede elementer undervejs i udførelsen afsætter vi tilstrækkelig tid til hovedprojektet af dit byggeri. Et hovedprojekt indeholder bl.a. udbudsmateriale til de bydende håndværkere og tegningsmateriale til udførslen så som f.eks. består af fundamentsplaner, spærtplaner, elementsplaner og detaljetegninger afhængig af projektets komplekcitet. Vi kan altså både stå for skitsetegning, byggetilladelse, myndighedsprojekt og hovedprojekt.

Energioptimering og vedligeholdelse

Omhandler din renovering en energioptimering er Universalhuse også en kvalificeret byggerådgiver. Vi kan hjælpe med både overblik over energioptimeringen, dine muligheder for bæredygtige og rentable energiforbedringer samt optimering af indeklima, så du opnår en generel god investering.

Med den rigtige projektering af dit byggeprojekt kan du undgå dyre drifts- og vedligeholdelsesudgifter på sigt. Vi sørger for at udføre en drifts- og vedligeholdelsesplan, der sikrer vedligeholdelse af de nødvendige tiltag over tid. Dermed opretholder du en sund bygning uden uforudsete udgifter.

Kontakt